Сутерен.мк

Заблуди за емпатите

Емпатијата може да биде многу моќна, но таа не е надчовечка. Ова се најголемите заблуди во…

Зошто ни фали емоционална интелигенција?

Претставата дека некои луѓе се зли, а други добри е примитивна и инфантилна. Ваквото сфаќање се…