Сутерен.мк

Заблуди за емпатите

Емпатијата може да биде многу моќна, но таа не е надчовечка. Ова се најголемите заблуди во…

Што е љубов? (3)

Љубовта станува илузија за љубовта, односно страдање кога личноста ќе ја замени љубовта со личната вредност…

Мали упатства за големиот живот!

Пред да пресудиш за туѓите грешки, погледни се себеси. Оној кој фрла кал, не може да…