Сутерен.мк

Прва песочна батерија во светот

Тим на истражувачи во Финска ја создадоа и инсталираа првата функционална „песочна батерија“ во светот, уред…

Чоколадо за појадок!?

Особено темното чоколадо, наутро може да не разбуди и да ни го разбистри мозокот и има…