Сутерен.мк

Уапсен лидерот на „Последна волја“!

Водачот на холандската организација која се залага за право на помош при самоубиство е уапсен под…

Шпанија ја одобри еутаназијата

Четвртата европска земја која дозволува пациентите со неизлечлива болест доброволно да ја изберат смртта за да…

Териерот – инвалид и слепата лисица!

Британската ветеринарка Ана Лапаз Мендез пред извесно време ја посвоила лисицата Тиквичка, а два месеца потоа…

Португалија ја легализираше еутаназијата

Португалскиот парламент денеска го усвои законот со кој се регализира еутаназијата, но кога тој ќе стапи…