Сутерен.мк

Бранка Д. Најдовска: Не сакате развод, има решение

Мојот скапоцен сопруг по две децении дружба, веќе не го препознавам: наеднаш го откри огледалото, почна…

Петре Прличко: Жал за младост

Срцето секогаш копнее по нешто. Копнежот најчесто, знаеме по што е. Само во еден период во…