Сутерен.мк

Само Ватикан среќен со забранетиот абортус во САД

Папската академија за живот денеска ја пофали одлуката на Врховниот суд на САД да им дозволи…

Државата Њујорк забранува копање биткоини

Рано утринава пратениците во парламентот на американската сојузна држава Њујорк гласаа за забрана на нови операции…

Забрана на пластиката за една употреба!

Германија воведува забрана за продажба на пластични производи за една употреба! Новиот закон стапува на сила…

Израел го забрани крзното во модата!

„Трговијата со животинско крзно, увоз и извоз, ќе биде забрането освен кога е во служба на…