Сутерен.мк

Јасна Котеска: Весела математика

Во една сцена од американската серија “Џои” главниот лик на познатите “Пријатели”, Џои Трибијани (Мет Ле…

Колку да се „дешава“ нешто…

Не дека се фалам ама за да го објаснам проблемот морам да почнам на овој начин…Значи,…