Сутерен.мк

Пчела – инфлуенсерка!

За да го сврти вниманието на јавноста кон пчелите и нивното значење за целокупниот живот на…

Клонирана е првата феретка!

Женката од црноног твор/феретка која умрела пред три децении, клонирана е во Америка со употреба на…