Сутерен.мк

Во 15 средни училишта повторно закани со бомби

Директорите на скопските средни училишта се должни до крајот на првото полугодие да најдат начин да…

Ослободен уапсениот за „бомбите“

Од Обвинителството соопштија дека нема никаква поврзаност меѓу уапсениот Никола Николовски и алармите за бомби во…

Заканите со бомби треба да се сфатат сериозно!

Скопските средни училишта трет ден се мета на закани за поставени бомби, добиени по електронски пат.…

Ќе остане ли Европа без Фејсбук и Инстаграм?

Европските лидери го прифатија индиректното предупредување на Мета дека ќе ги затворат своите операции на Инстаграм…