Сутерен.мк

Петар Темелковски: Некој мора, бакнеж да стави

„Со еден потег одлучен на раката, со помош на перо, мастило и знаци, ја искинав завесата…

Брозовите копилиња: Филмот не е скап, туку скапоцен!

Со Александар Поповски и Дарко Митревски пред скопската премиера на нивниот игран филм „Збогум на дваесеттиот…