Сутерен.мк

Најголемиот ургентен центар во светот

Во Израел е отворен најголемиот ургентен центар во светот, со 8 000 квадратни метри, наменет за…

Ѕвездан Георгиевски: Оставка од форензички причини

„…Конечно, без оглед што и како мислиме за моралната одговорност и оставките, Македонија нема толку сиромашна…

Ноне Абрашева Ноциќ: Кого удрам, не жалам!

Во ова екстремно стресно време многу ме израдува веста дека во скопско Дебар маало се отворила…