Сутерен.мк

Бранка Доневска Најдовска: Зимница

Со четири кила лук од пазар и десет китки – најнакитени магдонос, влегуваме во самопослуга за…

Синиша Станковиќ: Чашка сништа

Неретко си правиме сеир со накиснатите комшики, па дури, и со нашите поубави половини, кои кутрите,…

Викенд рецепт: Ајвар, за сите пари!

Времињата во кои живееме не да се лоши, туку секојдневно стануваат се полоши и полоши! Што…

Бонус причини за депресија

Есента на многумина им носи лошо расположение. Разбирливо, не е лесно од бикини туку така да…