Сутерен.мк

Злато за Македонија на Медитеранските игри

Магомедгаџи Нуров го освои златниот медал во борење во категоријата до 97 килограми на Медитеранските игри…

Голем успех за македонската математика

На овогодишната 39-та Балканска математичка олимпијада која се одржа во Аргос, Кипар, македонската репрезентација за прв…