Сутерен.мк

Снежана Сани Богдановска: Младоста е убава, но зрелоста е прекрасна!

Пред кусо време ја сликав својата последна фотосесија во која се промовираше нова колекција за чанти…

Постара трудница – подобра мајка

Вистина е дека со годините на повеќето жени бременоста им станува се потешка. Меѓу другото, жените…