Сутерен.мк

Испраќање на маестро Џамбазов

„Цел живот беше во сенка на други, а, всушност, беше најголемиот генијалец во семејството“, рече Игор…

Игор Џамбазов: Боли кога ќе сфатиш дека си можел многу

Можеби би било претерано, ако се рече дека се работи за своевиден феномен. За сензацијата наречена…