Сутерен.мк

Монопол

Не, не станува збор за домашните ни разноразни дрски узурпатори, туку за играта „Монопол“ („Monopoly“), која…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Претпазлива игра

За сега нашата едноседмична игра заврши. Првото утро потоа ме разбуди виор од измешани чувства. Недоброј…