Сутерен.мк

Во Бугарија се чувствувам како на туѓина

“…Но како Македонец, јас во Бугарија се чувствувам како на туѓина, каде што навистина се наоѓам…

Петре М. Андреевски: Љубовта е и последната желба!

Големиот македонски писател зборува за љубовта како општочовечка утеха, за македонската жена, за тоа што му…