Сутерен.мк

Забаено, ама не и забораено

Речиси педесет години откако Индијанката, припадничка на домородниот народ Апачи и Јаки, Сачин Литлфедер излезе на…

За што не треба да се извинувате никому?

*Затоа што се цените себеси и не им дозволувате на другите да ве потценуваат. *Затоа што…

Гордост и предрасуди

Гордоста е инфантилно чувство т.е. горди сме кога ќе направиме нешто што очекуваме дека ќе го…