Сутерен.мк

Што значи одговорен граѓанин!

Една американска наставничка поминала пет часа во доброволна самоизолација во тоалетот на авионот, откако за време…

Светлана Антиќ-Јовчевска: Априлски флерт од мансарда

Вкусни ми се утринските голтки кафе под силната топлина на сончевите зраци. Проретчија шмукања од цигарите…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Дневник за самоиспитување

-Издржете, стрпете се, најдете некои нови содржини, направете го тоа за што не сте имале време,…