Сутерен.мк

Почина илустраторот Лео Купер

Лео Купер, славниот француски илустратор, почина во сон на 94 години во својот дом во Париз.…

Владо Јоциќ: Бран распрснат во капки со копнеж по човечки допир

Од појавата на неговите цртежи, дури и кога попатно ќе се спомене македонската карикатура, Владо Јоциќ…