Сутерен.мк

Инфантилност

Мислам дека сте многу површна и дека ви е ептен инфантилно она Дарлинг. Дарлинг Дарлинг, дарлинг,…

Јасна Котеска: Инфантилност

Говорот на детето може да биде прекрасен, но тој не го обврзува детето на ништо Во…

Гордост и предрасуди

Гордоста е инфантилно чувство т.е. горди сме кога ќе направиме нешто што очекуваме дека ќе го…