Сутерен.мк

Каде се легализирани истополовите бракови?

Според светската статистика, вкупно 32 земји ги имаат легализирано истополовите бракови, а во уште 14 дозволени…

Швајцарија кажа „да“ на бракот за сите!

Швајцарците на референдумот „Брак за сите“, според првичните проценки, гласаа за! Барем, мнозинството со 64 отсто…