Сутерен.мк

Бразил гради уште еден Исус

Величествената статуа Христос Спасител во Рио де Жанеиро е еден од најпознатите и најпосетените споменици на…

Празник над празниците

„Кога Синот Човечки ќе дојде, дали на земјата ќе најде вера?“ – Исус Христијанството ја носи…