Сутерен.мк

Кој е синот на Чарлс и Камила?

Сајмон Доранте-Деј (56) со години тврди дека е син на кралот Чарлс Трети и Камила Паркер…

Што ти значи вљубеност!?

Полицијата во Дубаи уапси маж бидејќи украл скапоцено младенче од камила и тоа од своите комшии,…