Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Црната дупка на изборите

Пуштам телевизија. Гледам половина час. Го гасам телевизорот и одам пред огледало. Се штипнувам за образ,…

Шанел & Шарлота Казираги

Модната куќа Шанел ја започна новата кампања чие заштитно лице е Шарлота Казираги, ќерката на принцезата…

Амернис Нокшичи: Малограѓанштината секогаш се притресува!

На своите 23 години вели дека, ако не била актерка, ќе била амбасадор. Затоа што многу…

Игор Пачемски: Чувството на себепочит

После шест и кусур години го напуштив професионалното партнерство. Многумина би кажале дека во периодот на…