Сутерен.мк

Почнува Канскиот филмски фестивал

Кан повторно оживува вечерва кога ќе почне 76. филмски фестивал со премиера на драмата од периодот…

Триаголникот на тагата

Социјалната сатира „Триаголник на тагата“ на Рубен Остлунд ја освои Златната палма на 75-от филмски фестивал…

„Титан“ триумфираше во Кан!

Во историјата на Канскиот филмски фестивал по втор пат жена ја освои Златната палма! Ова престижно…