Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Изборен карневал

Главната манифестација во Венеција позната како Карневал во Венеција се случува еднаш годишно, а датумот на…

Струмички карневал по 30-ти пат

Со симболично предавање на клучот и власта на карневалџиите, почнаа карневалските празнувања во Струмица кои ќе…