Сутерен.мк

Кардашијанки немаат право на Мерилин

Американскиот моден дизајнер Боб Меки го дизајнираше култниот „гол“ фустан за Мерилин Монро во 1962 година,…

Без фотошоп се исти ние

Многу од познатите личности со фотошоп, филтери и орда козметичари и стилисти околу нив, даваат сосема…