Сутерен.мк

Најсмртоносната пандемија започнала во Киргистан

По седум века, меѓународен тим експерти го откри потеклото на најсмртоносната пандемија на чума во историјата…

Без вакцини се може, без мобилен не?!

Клиника во Киргистан морала да фрли илјада дози на вакцини против коронавирусот, откако некој го исклучил…