Сутерен.мк

Ќе се селиме ли на Месечината?

Истакнати научници тврдат дека Месечината содржи многу минерали кои се поврзани со кислородот и дека под…

Наместо медицински, индустриски кислород во болниците?!

Аферата „Кислород“ ја тресе Република Српска, само неколку дена по апсењето на директорот на Институтот за…