Сутерен.мк

Виден по втор пат најреткиот кит во светот

Најреткиот кит во светот е снимен по втор пат во историјата, овој пат во близина на…

Го голтнал кит, па го плукнал?!

Мајкл Пакард поминал нецела минута во устата на морскиот гигант блиску до брегот на сојузната американска…

Кит изел 16 килограми ѓубре!

Околу 16 килограми пластични кеси и отпад пронајдено е во утробата на клунест кит, кој викендов…