Сутерен.мк

Туника од 130 илјади евра

После еден век, во кутија на таванот на еден дворец во францускиот град Грас, пронајдена е…

Бела бутина или пот од нилски коњ?

Како суштество пораснато покрај вода, отсекогаш ми изгледале смешни полумртвите тела исполегнати на песокот, кои патетично…