Сутерен.мк

Најарно, подалеку од комшии

Фејсбук с(р)еќавања… Оди натпреваров Македонија – Австрија, извадил комшијата од втори, ТВ на тераса (не му…

Комшилак

Фејсбук с(р)еќавања… Соседството е простор со специфични закони на физиката, каде што звукот е побрз од…

Бранка Д. Најдовска: Записи од сутеренот

На некои луѓе навистина треба да им се направи колиба надвор од градот, бидејќи во друг…

Да лебдиш или да се досадуваш?!

Живеам во внатрешноста на државава, имам две деца и проблематичен сопруг. Мислам, фин е тој, се…