Сутерен.мк

Што зборуваше Мекафи?

Џон Мекафи, бизнисмен и творец на истоимениот компјутерски антивирус програм, пронајден е мртов во затворската ќелија…

Карлос Кастанеда: Идиотизмот во нас

Во овие конфузни времиња и уште подискутабилни решенија, добро е да се потсетиме на тоа како…