Сутерен.мк

Најчеста причина за конфликт меѓу возрасните деца и родителите

Познатиот руски психолог Михаил Лабковски истакнува дека најчеста причина за конфликт меѓу возрасните деца и родителите…

Шоуто не може да продолжи

Помеѓу другите реперкусии од инвазијата на Путин во Украина, Русија трпи и на полето на спортот…

Поскапувања поради руско-украинскиот конфликт

Експертите сметаат дека овој конфликт не треба да доведе до глобална рецесија, туку дека нестабилноста на…