Сутерен.мк

Новооткриен манастир во Египет

Француско – норвешки тим на археолози откри остатоци на христијански манастир од петтиот век, во пустина…

Седми јануари во Африка

Како се прославува Божиќ по јулијанскиот календар во Египет и Етиопија? Околу 15 проценти од жителите…