Сутерен.мк

По Охрид, свадба и во Чешме

По свадбата на брод во Охрид, НБА кошаркарот Чеди Осман и неговата сопруга, турската актерка Ебру…

Првата Македонка во НБА камп!

Најдобрата македонска млада кошаркарка Михаела Алексовска, доби покана да биде дел од интернационалниот камп на НБА…