Сутерен.мк

Како влијае алкохолот на шеќерот во крвта?

Шеќерот во крвта (гликозата) е главен извор на енергија за секое тело, а се црпи од…

Игор Пачемски: Ковиде леде, 2 дел – Интензивна

Evictus. Знаев дека некој умрел. Во делириум, на апарати, имав чувство дека сум во некој средновековен…