Сутерен.мк

Израел го забрани крзното во модата!

„Трговијата со животинско крзно, увоз и извоз, ќе биде забрането освен кога е во служба на…

Валентино продолжува без крзно

Италијанската модна куќа Валентино извести дека од следната година нема да користи крзно во своите модни…