Сутерен.мк

Роботите ќе ја преземат борбата против криминалот?

Неодамна Надзорниот одбор на Сан Франциско спроведе гласање за тоа дали треба да ѝ се дозволи…

Се и ништо

Зошто некој има се, а јас немам ништо? Некои се славни, некои богати, а јас не…

Како стоите со криминалот?

Овен Овновите обожуваат оружје и со мерак го поседуваат. Милитантни се, сакаат крв и солзи. Значи,…