Сутерен.мк

Кучиња за мрзеливи

Булдог Булдозите се сметаат за најмрзелива раса. Постојат два вида булдози, француски и англиски. Тие се…

Што да правите ако ве нападне куче на улица?

Со години во медиумите се објавуваат приказни за напади од кучиња, а кога тие се однесуваат…

Најтивките кучиња

Авганистански ’рт и/ли Салуки Обично тивки и независни кучиња, иако можат да бидат разиграни во друштво…

Кога треба да се капат кучињата?

Дури и ветеринарите и експертите не се согласуваат околу тоа колку често треба да се бањаат…

Колку години навистина, имаат кучињата?

Досегашната математика седумте човечки години да ги сметаме како една кучешка може да ја заборавиме, бидејќи…

Миле Папазовски: Рани куче, за да лае!

Живеевме во барака во Тафталиџе и несакани посетители-арамии, али сакаш! Помини-замини влези во дворот, погледни дали…

Зошто кучето се ѕвери во вас?

Покажува љубов Кучињата ги обожуваат своите сопственици. Па, иако можеби ви е малку и непријатно, со…

Ноне Абрашева Ноциќ: И бол и бес!

Има еден вирус многу поопасен од овој што веќе втора година прави партали низ светот. Се…

Што не сакаат кучињата?

Дување во нивниот нос или ушите Кога им дувате во носот или ушите кучињата се чувствуваат…