Сутерен.мк

Најосамената куќа на светот

Најосамената куќа на светот се наоѓа на малиот пуст остров Елидеј на Исланд. Ова живописно место…

Од штала до луксузен дом!

На пазарот за недвижности во Англија се појавил интересен имот со куќа која порано била штала…

Како да освежите ретро куќа?

Доколку живеете во куќа изградена и опремена во педесеттите или шеесеттите години во минатиот век, а…

Збогување

Фејсбук с(р)еќавања… Збогувајќи се со старата Куќа, само две работи се помрднаа… Ми се виде повредна…