Сутерен.мк

Инстант „упатства”

Мими (20):„ Неодамна излажав една личност од најдобри намери. Жал ми е што го сторив тоа,…

Јасна Котеска: Монтажа на емоции

Разлистувањето на историските фотографии стана форма на туризам на ужасот Телевизиската монтажа на историските емоции е…

Јасна Котеска: Порно филм

Ултимативната порнографија би била кога во „Казабланка“ главните актери ќе почнат порнографски да водат љубов. Главното…

Бранка Д. Најдовска: Фејсбукот наш, насушен!

Летото не е ни календарски започнато, ама на најпопуларниот глобален сајт надојдоа поплава од снимки од…

Рекле за вистината…

Мојот главен сведок дека ја зборувам вистината е мојата сиромаштија. Сократ, грчки филозоф (469 – 399…