Сутерен.мк

И Џони Мичел се повлекува од „Спотифај“

Познатата канадска рок пејачка Џони Мичел изјави дека ја повлекува својата музика од платформата „Спотифај“ поради…

Ноне Абрашева Ноциќ: Канта тропа у ладна вода!

Епидемија, пандемија, инфодемија. Првите два поими кои последниов месец ни го изгореа џигерот, како што веќе…