Сутерен.мк

Македонија доби центар за лекување од дебелина

Првиот центар за лекување од прекумерна тежина во земјава ќе функционира во рамките на болницата Осми…

Лечење на ХИВ со крв од папочна врвца!

Средовечна жена, која сакала да остане анонимна, а која боледувала од ХИВ и леукемија примила револуционерен…

Ноне Абрашева Ноциќ: Скапа цена за ефтини пари

Во време кога се има цена а ништо не е на цена, време е малку да…