Сутерен.мк

Методија Фотев: Авторите и се додворуваат на политиката

Еден од бардовите на македонската книжевност, по подолго време се појави меѓу читателите со нов роман…

Димитрие Дурацовски: Нема поневистинито од пишување дневник!

„Самиот збор анархија не го сфаќам како безвластие, туку како губење потреба за власт. Но, тоа…