Сутерен.мк

Солена лубеница

Доколку комбинацијата на лубеница и сол ви се чини необична, не сте единствени. Меѓутоа, тврдат големите…

Дали сте чуле дека…

• Според здружението на вампирите кое постои во Атланта, САД, најмалку пет илјади луѓе во Америка…