Сутерен.мк

Зошто ќе ги напуштите?

Овен Затоа што се ненормални, скроз! Искрени до коска, без грам дипломатија, животот ќе ви го…

Здравите смртници и бесмртните лудаци

Во пролетта 1973 година, еден млад човек е хоспитализиран во психијатриската болница со дијагноза: кататона шизофренија.…