Сутерен.мк

Вања Лазарова: Нејзините песни, сништа и солзи

Една сцена од нашиот „златен лав“, филмот „Пред дождот“, верувам, засекогаш ќе ми остане во сеќавањето.…

Дарио: Жена ми е среќна жена!

Лежерниот и опуштен разговор со Дарио, ни го нарушува само непрестаното ѕвонење на неговиот мобилен. Пред…