Сутерен.мк

Странските медиуми за трагедијата

Несреќата на автобусот со македонски регистарски таблички кој се запали на автопатот јужно од Софија, при…

Несреќата во Бугарија е најтешката во последнава декада

Денешната автобуска несреќа во Бугарија, во која загинаа најмалку 46 лица е најтешката автобуска несреќа во…